Zaalouk

Zaalouk

A padlizsánokat körülbelül 1 óráig főzzük, amikor megpuhultak, leszűrjük. (Ha kedvünk tartja, a padlizsánt láng fölött vagy sütőben is süthetjük.)
Készítünk mellé egy fűszeres, paradicsomos szószt: a meghámozott paradicsomokat megfőzzük az apróra vágott hagymával, fokhagymával és a fűszerekkel. Ezután hozzáadjuk a meghámozott padlizsánt, és folyamatosan
kevergetve, körülbelül 10 perc alatt az egészet jól összerottyantjuk. A krémet tálalás előtt meglocsolhatjuk egy kis citromlével is. Marokkóban előételként, citrommal és pirítóssal tálalják.

kaloria 160 CAL
ido 70 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.