Újévi vörös lencsés pulykaragu

Újévi vörös lencsés pulykaragu

Előkészítjük és felaprítjuk a hozzávalókat: a hagymát finomra, a répát kisebb, a pulykacombot nagyobb
kockákra vágjuk. A forró olajon átlátszóra sütjük a vöröshagymát. Rádobjuk a szintén finomra vágott petrezselyem zöldjét, majd a sárgarépát meg a pulykahúst. Fűszerezzük sóval, borssal, kurkumával, gyömbérrel. Pici vizet öntünk alá, néha megkeverve
majdnem puhára pároljuk. Az elfőtt folyadékot pótoljuk, időnként kis vizet öntünk alá. Belerakjuk a vörös lencsét,
és jó öt perc alatt együtt készre főzzük.
Bő, sós vízben megfőzzük a vadrizst, leszűrjük. A barna rizst kétszeres mennyiségű sós vízben puhára pároljuk. Ha kész, összekeverjük a kétféle rizst, így kínáljuk a pulykaragu mellé.

kaloria 690 CAL
ido 60 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.