Töltött dagadó Cseh módra

Töltött dagadó Cseh módra

Az apóra vágott hagymát az olajon megdinsztelem, ráteszem a felszeletelt gombát és csirkemájat, a kockára
vágott paprikát és paradicsomot. Fedő alatt, lassú tűzön
megpárolom. Amikor megpuhult, megszórom zsemlemorzsával, ráütöm a négy tojást, sóval, őrölt borssal, vegetával, apróra vágott petrezselyem zöldjével ízesítem, majd az egészet összekeverem. A dagadót – melyet többnyire a hentessel szúratok fel – megtöltöm a fűszeres töltelékkel. A végét cérnával összevarrom, kívülről bekenem sülthús-fűszerkeverékkel. Félórát hagyom állni, majd fólia alatt körülbelül 60 percig sütöm. Amikor a hús megpuhult, leveszem a fóliát, és a húst pirosra sütöm.

kaloria 730 CAL
ido 90 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.