Tészta fügével és spenóttal

Tészta fügével és spenóttal

A megtisztított lila hagymát cikkekre, a fokhagymát szeletekre vágjuk. A spenótot megmossuk és lecsepegtetjük, a tésztát bő, sós vízben roppanósra főzzük. A felforrósított olajon megfuttatjuk a hagymát és a fokhagymát. Rádobjuk és megfonnyasztjuk a spenótot, azután a leszűrt, lecsepegtetett tésztát is hozzáadjuk. Sóval, frissen őrölt borssal ízesítjük, és az egészet összeforrósítjuk.
A megmosott, szárazra törölt és négybe vágott fügét pár percig pároljuk az olvasztott vajban. Ráöntjük a mézet, megforgatjuk benne, majd összekeverjük a forró tésztával. Rámorzsoljuk a feta sajtot, és tálaljuk.

kaloria 510 CAL
ido 30 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.