Sztárkifőzde rovatunkban minden hónapban ismert személyiséggel beszélgetünk családja gasztronómiai hagyományairól, személyes emlékeiről, étkezési szokásairól. Vendégünk kedvenc családi receptjei közül is hoz egyet-kettőt olvasóink számára. Januárban Radványi Dorottya televíziós műsorvezető vendégei voltunk, akinek meggyőződése, hogy az ember szervezete „tudja”, mire van szüksége. - A riport „Aludttej az ablakban” címmel olvasható magazinunkban. - Vendégünk receptjei: a „Minestrone”, és a „Túrógombóc nagymamám receptje alapján”.

Az olajon megpirítom a felkockázott szalonnát és a hagymát, a krumpli kivételével hozzáadom a karikára, kockára vágott zöldségeket, friss vagy előre beáztatott szárazbabot. Felöntöm körülbelül egy liter vízzel. Fűszerezem rozmaringgal, kakukkfűvel, babérlevéllel, sóval, borssal. Körülbelül negyedóra elteltével a felkockázott krumplit is a leveshez adom. Amikor a bab megpuhul, hozzáöntöm a száraz fehérbort, majd a tésztát is belefőzöm. Tálaláskor szórom meg a levest a reszelt parmezánnal.