A hozzávalók ára 2016 szeptemberében négy személyre: 2500 Ft. - Pásztor Tünde kora őszi menüajánlata: Sertésraguleves friss fűszerekkel, sonkás gombóccal - Szőlővel töltött csirkemell – és a gyümölcsös csirkéhez: Hagymás pirított dödölle kecskesajttal

ELŐKÉSZÍTÉS: 25 perc - SÜTÉS: 40 perc - Kettévágjuk a csirkemelleket, majd mind a négy darabot kinyitjuk, és óvatosan a duplájára klopfoljuk. Sózzuk-borsozzuk, megszórjuk összeaprított petrezselyem zöldjével. A darált pulykahúst elkeverjük sóval, borssal, összevágott petrezselyem zöldjével és snidlinggel (vagy újhagymával). Rákenjük a hússzeletekre. Megszórjuk a leszemezett szőlővel, majd szorosan feltekerjük. A négy kis rudat egyesével kizsírozott alufóliába tekerjük. A végén szaloncukorszerűen megcsavarjuk. Sütőedénybe rakjuk, és 180 fokos sütőben 40 percig sütjük.