Ehhez az ételhez a halasnál a harcsa vastag húsrészét kérjük, ami a fej utáni gerincrészen található. A harcsát megnyúzzuk, folyó vízben leöblítjük, és filéket vágunk belőle. Megsózzuk, meghintjük borssal, és serpenyőben kevés olajon pár percig elősütjük. Amikor a kihűlt, megszórjuk a finomra vágott zöldfűszerekkel, és egyenként begöngyöljük a szeletelt fehér szalonnába. Egy serpenyőbe kevés olajat öntünk, hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, és átforgatjuk, pirítjuk benne a csíkokra vágott fodros kelleveleket, vigyázva, hogy ne pároljuk túlságosan puhára. A göngyölt harcsát kiolajozott tepsibe tesszük, meglocsoljuk kevés balzsamecettel, és sütőben néhány perc alatt megsütjük. A halat elrendezzük a párolt kel tetején, és zöldfűszerekkel díszítjük. Főtt burgonyával és vajban párolt zöldséggel tálaljuk.