Forrás: Vár: a Speiz

Serpenyőben pirított kacsamell

Serpenyőben pirított kacsamell

A friss zöldségeket (vajbab, ceruzabab, kelbimbó, shimeji gomba stb.) nagyobb darabokra vágjuk. A pancettát nagyon lassan kisütjük, kinyomkodjuk, majd szintén felaprítjuk. A kacsamellek zsírját beirdaljuk, sózzuk, kisütjük, majd körülbelül 215 °C-os sütőben 2 × 2-4 perc alatt készre sütjük. 6-8 percet pihentetjük, utána szeleteljük. A zöldségeket magas tűzön hirtelen roppanósra pirítjuk, ráöntjük a kacsa demi glace-t, ráhelyezzük a mellszeleteket, majd megszórjuk a pancettaporral.

kaloria 820 CAL
ido 45 perc
nehezseg Nehézség: 2

Hozzávalók

4 személyre

Forrás: Vár: a Speiz

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.