Forrás: Pásztor Tünde

Savanyú aszalékgomba-leves

Savanyú aszalékgomba-leves

Langyos vízbe áztatjuk a szárított gombát legalább 2-3 órára. Utána leszűrjük, átmossuk, és tiszta vízben
feltesszük főni. Mellédobjuk a kockára vágott burgonyát is, sóval és babérlevéllel ízesítjük. Fedő alatt puhára
főzzük. Egy pohár tejfölbe belekeverjük a mustárt és a lisztet, majd ezzel besűrítjük a levest. Pár csepp ecettel
savanyítjuk. Petrezselyem zöldjével díszítjük.

kaloria 130 CAL
ido 35 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Forrás: Pásztor Tünde

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.