Forrás: Pásztor Tünde

Roston sült hal citromos-kapros salátával

A halfiléket nagyobb darabokra vágjuk. Egy serpenyőben olívaolajat forrósítunk, a bőrös felükkel lefelé belerakjuk a kockákat. Az edényt lefedjük, és közepes hőfokon, hogy nehogy megégjen a bőre, megfordítás nélkül sütjük pároljuk a saját gőzében. Pár perc alatt el is készül. Csak ekkor sózzuk meg. A salátához megmossuk, leszárítjuk, majd szükség szerint megtisztítjuk a zöldségeket. Tetszés szerint felaprítjuk, összekeverjük. Meghintjük a finomra vágott kaporral. Végül meglocsoljuk a citrom kifacsart levével, pár csepp jó minőségű olívaolajjal.

kaloria 210 CAL
ido 26 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Forrás: Pásztor Tünde

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.