Forrás: Pásztor Tünde

Pulykasaslik lilahagyma-chutney-val

Pulykasaslik lilahagyma-chutney-val

A pulykamellből 2 cm vastag, hosszú csíkokat vágunk
– vagy, ha úgy jobban tetszik, nagyobb kockákra daraboljuk. A húst besózzuk, azután sasliknyársakra húzzuk.
Egy kevés olívolajon aranybarnára pirítjuk, karamellizáljuk
a cukrot. Hozzáadjuk a nagyobb kockákra vágott
lilahagymát, megsózzuk, majd ráöntjük a szójaszószt
meg a kétféle ecetet, és addig főzzük, amíg besűrűsödik.
Közben a húst bő, forró olajban kisütjük, félretesszük és
melegen tartjuk. A lilahagyma-chutney-val tálaljuk, köretnek burgonyakrokettet vagy hasábburgonyát kínálhatunk hozzá.

kaloria 450 CAL
ido 60 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Forrás: Pásztor Tünde

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.