Puliszka gombával gazdagon

Puliszka gombával gazdagon

A kukoricadarát átszitálom, majd vízzel és két teáskanál
sóval közepesen sűrű puliszkát főzök belőle. Egy nagyobb
tepsi aljára terítem, és 150 fokon kb. 20 percig sütöm.
Közben elkészítem a feltétet: egy kevés kukoricaolajon
megpirítom a felkockázott vagy nagyobb darabokra szelt
gombát egy ugyancsak nagyobb kockákra vágott vöröshagyma társaságában, sóval, frissen őrölt zöld borssal és apróra vágott petrezselyem zöldjével ízesítem. Mindezt a puliszkán szétterítem. A tetejére rakom a felszeletelt paradicsomot és a kockákra vágott paprikát. Reszelt sajttal megszórva még kb. 15 percig sütöm 180 fokon. Az elkészült ételt téglalapokra vágva kínálom, friss tejföllel meglocsolom, és petrezselyemlevéllel díszítem.

kaloria 660 CAL
ido 60 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

6 személyre

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.