Póréhagymás marharaguleves cukkinival

Póréhagymás marharaguleves cukkinival

Kevés zsiradékon üvegesre pároljuk a félfőre vágott vöröshagymát. Átpirítjuk a zúzott fokhagymával és a paradicsompürével. Rátesszük a kisebb kockákra vágott marhahúst, öntünk rá pici vizet, és fedő alatt majdnem puhára főzzük. Közben időnként pótoljuk az elfőtt folyadékot. Felöntjük másfél liter vízzel. A pórét hosszában elfelezzük, felvágjuk 2-3 mm vastag szeletekre. A sárgarépát keskeny kis csíkokra szabjuk, a cukkinit vékonyan legyaluljuk. Minden előkészített zöldséget a levesbe öntünk, ízlés szerint sózzuk és borsozzuk, és még főzzük pár percig, amíg roppanósra puhul az összes zöldség.

kaloria 250 CAL
ido 145 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.