A paprikát, az uborkát, a paradicsomot és a salátát apró kockákra vágjuk, a paprikát a paradicsommal, az uborkát a salátával társítva külön-külön edénykékbe rakjuk. A csirkemellet megsózzuk, finoman megszórjuk steakfűszerrel. Egy serpenyőben felhevítjük az olajat, és a csirkehúst minden oldalán szép pirosra sütjük. A húst kivesszük a serpenyőből, a maradék fűszeres olajban pedig megpirítjuk a kockákra vágott zsemlét. Szűrőlapáttal papírtörlőre szedjük, hogy a felesleges zsiradék lecsöpögjön. A feldarabolt zöldségeket megsózzuk, olívaolajjal és balzsamecettel meglocsoljuk, picit állni hagyjuk. A poharak aljára egy réteg zsemlekockát helyezünk, erre egy sor zöld színű saláta kerül. Ezután egy emelet piros zöldségkeverék következik, majd a kockákra vágott sült csirkehús. A sort egy újabb réteg pirított zsemlekocka zárja. A poharas szendvicset tálalás előtt tetszés szerint zöldségekkel, petrezselyem zöldjével díszíthetjük.