Elkészítés:
A tésztalap készítés:
A tojásfehérjéket a cukorral kemény habbá verjük,majd hozzá keverjük a kókuszreszeléket.
24×39-cm-es tepsit szilikonos sütőpapírral béleljük,a tésztát bele öntjük,elsimítjuk.
170 fokra melegített sütőben 25 perc alatt megsütjük.
Sütés közben fóliával takarjuk le.
A csokoládét a vajjal egy lábasban felolvasztjuk .
A megsült tésztát tálcára borítjuk,a sütőpapírt lerántjuk róla,majd a tetejére egy másik tálcát teszünk és visszafordítjuk.
A kihűlt süteményt a vajjal felolvasztott csokoládéval lekenjük és hagyjuk rádermedni.
Fagyasztóba tettem erre az időre.
A krém készítés:
A tejet a pudingporral,cukrokkal,tojás sárgákkal csomómentesre keverjük,majd sűrűre felfőzzük.
A krémet kihűtjük.
A habtejszínt keményre verjük és a vaníliás krémet apránként hozzá adva jól kihabosítjuk.
A csokoládéra kenjük a krém 2/3 részét ,elsimítjuk .
A tésztát négyzet alakúra vágjuk.
A maradék krémet habzsákba szedjük és kis rózsákat nyomunk a kockák közepére.
A tetejére csokoládét reszelünk.
Jó étvágyat kívánok hozzá!