Tészta

Kibélelünk sütőpapírral egy 25 × 25 cm-es tepsit. 180 fokra előmelegítjük a sütőt. Kikeverjük a tésztához a tojást a cukorral, vajjal, majd beleforgatjuk a tejszínt, a narancslevet és a lekvárt. A lisztet összekeverjük a sütőporral, a sóval, s beledolgozzuk a tojásos maszszába. A tepsibe simítjuk, és 20-25 percig sütjük. A sütőből kivéve a tésztát a papírral együtt rácsra csúsztatjuk, 2-3 percig pihentetjük, majd lisztezett deszkára fordítjuk, és leszedjük róla a papírt.

Töltelék

A töltelékhez összekeverjük a mákot, a cukrot, a narancslevet és a fahéjat, 2-3 perc alatt összefőzzük, kihűtjük.

Krém

Tálcára tesszük a hideg tésztát, rákenjük a kihűlt mákos masszát. A tejszínből kemény habot verünk a habfixálóval és a porcukorral. Kétfelé osztjuk, az egyik felébe belekeverjük a narancslekvárt. Először a fehér tejszínhabot simítjuk a máktöltelékre, utána óvatosan rákenjük a narancslekváros réteget is. Hűtőben legalább egy órán át pihentetjük. Késsel bejelöljük a kockák helyét. Mindegyik közepére teszünk egy-egy pici tejszínhabrózsát, egy-egy cikk vékonyra vágott narancsot, végül megszórjuk csipetnyi egész mákkal.