Mustáros töltött pecsenye

Mustáros töltött pecsenye

A húst szeletekre vágjuk, kissé kiverjük, besózzuk. Kiolajozott tepsibe egymás mellé tesszük, és alaposan
megkenjük mustárral.
A töltelékhez a májat és a gombát apróra vágjuk, majd az olajon kevergetve megpirítjuk. A zsemléket hideg tejbe áztatjuk, azután kicsavarjuk. Két tojást keményre főzünk, apróra vágunk, és összedolgozzuk a gombás májjal, a zsemlével meg a nyers tojással. Kissé megsózzuk, megborsozzuk, majoránnával és finomra vágott
petrezselyemmel fűszerezzük. Végül belekeverjük az előzetesen megpárolt zöldborsót. A tölteléket a hússzeletekre halmozzuk, majd gazdagon bevonjuk a simára kevert tejföllel. Közepesen forró sütőben, 180 fokon kb. 30 perc alatt megsütjük. Burgonyapürével vagy párolt rizzsel tálaljuk.

kaloria 680 CAL
ido 60 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.