Mentás epertorta

Mentás epertorta

A babapiskótákat szétmorzsoljuk, a vajjal összegyúrjuk, majd egy sütőpapírral kibélelt tortaforma (26 cm) aljába jól belenyomkodjuk.
Az epret megpucoljuk, leöblítjük és szeletekre vágjuk. A krémsajtot és a túrót összekeverjük, hozzáadjuk a vaníliás cukrot meg a cukrot is. Addig keverjük, amíg sima krémet kapunk. Belekeverjük az eperszeleteket.
A zselatint a csomagolás utasítása szerint feloldjuk, majd az eperkrémhez adjuk. A mentát leöblítjük, megszárítjuk, apróra vágjuk, és azt is belekeverjük a krémbe. A krémet ráöntjük a babapiskótára, azután 4 órát hűlni hagyjuk.
Amikor kellőképpen megdermedt, kivesszük a formából, és eperrel meg mentával díszítjük.

kaloria 250 CAL
ido 30 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.