Forrás: Pásztor Tünde

Majoránnás csirkeszárnyak lecsós hajdinával

Majoránnás csirkeszárnyak lecsós hajdinával

A csirkeszárnyakat besózzuk és egy tepsibe sorakoztatjuk. Öntünk alá 1 dl olajat meg ugyanannyi vizet, majd a tepsit lefóliázzuk, és a csirkeszárnyakat a sütőben megsütjük. A végén levesszük róluk a fóliát,
megszórjuk finomra vágott majoránnával, és így sütjük készre.
A hajdinát forrásban lévő sós vízbe öntjük, puhára főzzük, azután leszűrjük és lecsepegtetjük.
A lecsóhoz a szalonnát apróra kockázzuk és megpirítjuk. Rátesszük, és megdinszteljük a szeletekre vágott hagymát. Hozzáadjuk a felszeletelt paprikát, pár percig pároljuk, majd következhet a feldarabolt paradicsom. Sóval és pirospaprikával ízesítve az egészet készre főzzük. (Ne legyen túl puha, inkább maradjon kissé roppanós!) Végül a hajdinát összekeverjük a lecsóval, és a tetejére halmozzuk a majoránnás csirkeszárnyakat.

kaloria 640 CAL
ido 60 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Forrás: Pásztor Tünde

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.