A langyos cukros tejben felfuttatjuk az élesztőt. A lisztet átszitáljuk, elkeverjük a sóval, belereszeljük a fagyos margarint, és az egészet összedolgozzuk. Hozzáadjuk a szitán áttört juhtúrót meg a tehéntúrót, az élesztős tejet és 2 tojássárgáját, végül a tejfölt. Jól összedolgozzuk, összegyúrjuk, majd cipót formálunk belőle, és letakarva félórát kelni hagyjuk. A sajtot lereszeljük. A tésztát 3 mm vastagságú téglalappá nyújtjuk, megszórjuk a reszelt sajt kétharmadával, és a hosszanti részénél feltekerjük, mint a rétest. Letakarjuk, és megint egy órát pihentetjük. A megkelt tésztát 3 cm vastag lappá nyújtjuk. A tetejét megkenjük a maradék tojássárgájával és megszórjuk a maradék sajttal. Körülbelül 4 cm átmérőjű pogácsaszaggatóval kiszúrjuk, kivajazott-kilisztezett tepsibe rakjuk, és 200 fokra előmelegített sütőben 20-20 perc alatt kisütjük. Frissen, langymelegen az igazi!