A zöldségekkel kezdtem: a krumplik és a nagy hagymák tetejét levágtam, majd kivájtam a közepüket úgy, hogy nagyjából egy-másfél centi vastag legyen a faluk. Ezt követően felaprítottam a krumpli- és a hagymakaparékot. A darált húst kettéosztottam: a burgonyába szánt tölteljavascript:void(null);ékbe kevertem az aprított hagymát, egy tojást, egy gerezd átpréselt fokhagymát, sót, borsot, aprított petrezselymet, egy evőkanálnyi ecetet, meg az apróra vágott paradicsomot. A hagymákhoz szánt, másik adag húshoz aprított gyömbért, két evőkanál balzsamecetet, a krumpliforgácsokat, egy tojást, petrezselyem zöldjét, két kanál szójaszószt, zúzott fokhagymát, sót, borsot kevertem. Ezekkel töltöttem meg a krumplikat és a hagymákat. Egy tepsibe vajat tettem, a burgonyák és a hagymák köré baconszeleteket tekertem. Alufóliával lefedtem, nagyjából háromnegyed órát sütöttem, majd a töltelékek tetejére vastag szelet sajtokat fektettem, és még negyedórát pirítottam fólia nélkül.