Húsosfazék

Húsosfazék

Kinyomkodjuk a káposztát, a levét nem öntjük ki (ha túl savanyú, át is mossuk). Egy fazék aljára elterítjük a káposzta felét. Közényomkodjuk a húsos csontokat. Rápakoljuk a nagy darabokra felvágott füstölt húst meg a felkarikázott kolbászt. Rátesszük a káposzta másik felét. Felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje. Feltesszük főni egyenletes, lassú tűzre, néha megrázogatjuk. Ha kell, sózzuk és savanyítjuk a félretett káposztalével. Amikor elkészült, megszórjuk a finomra vágott kaporral meg az őrölt pirospaprikával. Tejföllel behabarjuk.

kaloria 440 CAL
ido 200 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.