Fokhagymás csirkemell csicseriborsós-zöldséges rizzsel

A csicseriborsót leöblítjük, annyi vizet öntünk rá, amennyi ellepi, és éjszakára beáztatjuk. Másnap sós vízben puhára főzzük. Kevés olajon üvegesre pirítjuk a rizst, hozzáadjuk a felaprított hagymát, valamint a kis kockákra vágott zöldségeket. Felöntjük kétszeres mennyiségű vízzel, ízesítjük korianderrel, kakukkfűvel, bazsalikommal. A rizst készre pároljuk, majd hozzáadjuk a csicseriborsót, végül belekeverjük a felaprított petrezselymet. A csirkemellet felszeleteljük, olajban összetört fokhagymával bedörzsöljük. Sózzuk-borsozzuk, és forró serpenyőben kisütjük. A csicseriborsós-zöldséges rizzsel tálaljuk, kevés vágott petrezselyemmel díszítjük.

kaloria 560 CAL
ido 45 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.