Csallóközi borsos bodak

Csallóközi borsos bodak

Az élesztőt langyos tejben a cukorral felfuttatjuk, a liszt
közepébe öntjük. A margarinnal, sóval, tojássárgákkal
összegyúrjuk, majd félórát pihentetjük. Lisztezett deszkán
gáztepsi nagyságúra nyújtjuk. Úgy tegyük a tepsibe, hogy a tésztának kis pereme legyen.
A tejfölt összekeverjük a sóval, a zúzott fokhagymával,
az őrölt borssal, a pirospaprikával, a reszelt sajttal meg a
tojásokkal, majd a masszát a tésztára kenjük. A tetejét váltakozva kirakjuk karikákra vágott kolbásszal és csíkokra szeletelt szalonnával. Előmelegített, forró sütőben 35-40 percig sütjük. Langyosan szeleteljük.

kaloria 710 CAL
ido 60 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.