Brassói rakott káposzta

Brassói rakott káposzta

A húst féltenyérnyi darabokra szeleteljük. A hagymát apróra vágjuk, és zsíron aranysárgára fonnyasztjuk. A hússzeleteket hirtelen átsütjük rajta.
Az átmosott káposztából a tál aljára terítünk egy réteget.
Sózzuk, borsozzuk, meghintjük csomborral és finomra vágott kaporral. Paradicsomlevet csurgatunk rá. Ezt sült hagyma követi, utána káposzta, a fűszerek, majd a hús és így tovább. A tetejére káposzta kerüljön. Tejfölös paradicsomlével nyakon öntve, lefedve, forró sütőben 2 órát sütjük.

kaloria 920 CAL
ido 150 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.