Borban sült sonka

Borban sült sonka

A sonkát félpuhára megfőzzük. Az olajon megpirítjuk a hagymát és a karikára vágott zöldségeket, rátesszük a borsot és a babérleveleket.
Tűzálló tálba átöntjük (ha nincs megfelelő méret, akkor természetesen megteszi egy tepsi vagy egy lábas is),
rátesszük a sonkát, ráöntjük a vörösbort. Alufóliával szorosan letakarjuk. Sütőben pároljuk. Közben néha meglocsoljuk a saját levével. Ha már puha, kivesszük a sütőből, és ebben a fűszeres lében hagyjuk teljesen kihűlni. Utána már szépen szeletelhető.

kaloria 310 CAL
ido 200 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.