A fűszeres főzővízben a megtisztított körmöket kb. 2 óra alatt puhára főzzük. Lecsepegtetve hűlni hagyjuk, majd óvatosan kicsontozzuk. A szalonnát igen apróra vágjuk, kisütjük, majd a finomra vágott vöröshagymát megfonnyasztjuk rajta. A kisebb csíkokra szelt májat rátesszük, megborsozzuk. Majoránnával és aprított petrezselyem zöldjével fűszerezzük. Jól megpároljuk, majd lepirítjuk, kevés sóval meg a zúzott fokhagymával ízesítjük, majd összekeverjük a 3 felvert tojással. Ezt a masszát a csontok helyére töltjük. A körmöket egyenként jó szorosan betekerjük, összekötjük. Ne féljünk, nem fő szét! Minden darabot zsírral megkent alufóliába csomagolunk. Tepsibe helyezve jól átpároljuk, majd a fóliát széthajtva szép pirosra sütjük.