A bélszínt lehártyázom, és mustárral enyhén bekenve, olajban 2 napig érlelem. A borjúszűzet az elkészítés napján szépen megformázom, sózom, borsozom. Kevés olajon a húsokat elősütöm, s ha kihűlt a borjú, alufóliába tekerve mélyhűtőben teljesen kifagyasztom. A bélszínt hosszában felszúrom, és ebbe a nyílásba helyezem bele a fagyott, alufóliától megtisztított borjúszűzet. Spárgával, a sonkakötözéshez hasonló módon, jó alaposan megkötözöm a bélszint, és minden oldalról jó alaposan elősütöm, oldalanként kb. 2 percig. A friss fűszereket (bazsalikom, kakukkfű, petrezselyem zöldje) apróra vágom, ezekkel a húst jól bedörzsölöm, és 180 fokos sütőben 20 percig sütöm. Miután a töltött bélszín megsült, 5 percig pihentetem, s csak ezután szeletelem fel 2-3 ujjnyi vastagságúra. Villányi vörösboros mártással és mogyorós burgonyakrokettel ajánlom.