A hússzeleteket gyengén kiveregetjük, majd megsózzuk, enyhén megborsozzuk. Ezután könnyedén belenyomkodjuk a lisztbe, belemártjuk a felvert tojásba, végül meghempergetjük a zsemlemorzsában. A szeleteket bő, forró olajban mindkét oldalukon kb. 2 perc alatt aranyszínűre sütjük. A szeletek fordításakor és kivételekor ne szúrjuk meg a húst, mert a finom húslé kifolyik belőle! Ha elkészült, papírtörlőre szedjük, a felesleges olajat leitatjuk. Tálalás előtt petrezselyem zöldjével és citromkarikával díszítjük.
Kalóriatartalom: 360 Kcal
Elkészítési idő: 30 p
Nehézségi szint: 1
Hozzávalók: 4 személyre
- olaj a sütéshez
- 4 szelet borjúcomb
- őrölt bors
- só
- 1 pohár finomliszt
- 2 tojás
- 1 pohár zsemlemorzsa
- 1 citrom
- 1 csokor petrezselyem zöldje