A vöröshagymát apróra vágjuk, majd egy kevés olajon megfonnyasztjuk. A bárányhúst sózzuk, borsozzuk, azután hozzáadjuk a dinsztelt hagymát meg a finomra vágott fokhagymát. A masszát pirospaprikával, őrölt babérral, finomra vágott kakukkfűvel, zsályával és korianderzölddel fűszerezzük, jól összekeverjük, majd félórára a hűtőbe tesszük pihenni. Amíg a fasírtmassza érlelődik, elkészítjük a köretet: a babot és a felszelt gombát kevés vajon, sóval és borssal ízesítve kissé megpirítjük. Hozzáadjuk a levest meg a bort, ebben pároljuk puhára. Amikor a leve nagyjából elfőtt, még egy diónyi vajjal gazdagítjuk. A húspogácsákat kevés olajon mindkét oldalukon pirosra sütjük, de nem túl sokáig, nehogy kiszáradjanak.