Forrás: Ványi László

Baracklekváros csirkecombok sült almával tálalva

Baracklekváros csirkecombok sült almával tálalva

A csirkecombokat megmossuk, besózzuk, a bőrüket vékonyan megkenjük savanykás baracklekvárral, majd egy tepsibe sorakoztatjuk. A hagymákat megtisztítva, nagyobb cikkekre vágva, gyengén megsózva mellé tesszük. Gyenge tűzön, 130-140 fokon, körülbelül 40 perc alatt az egészet megpároljuk. Amikor a hús megpuhult, emeljük a sütő hőmérsékletét, és a combokat meg a hagymát is rózsaszínűre pirítjuk.
Az almát meghámozzuk, cikkekre vágjuk, és egy kevés olajon, csipetnyi sóval szépen megpirítjuk. A sült csirkecombok mellé köretként kínáljuk.

kaloria 400 CAL
ido 45 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Forrás: Ványi László

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.