Az inkvizítor bére

Az inkvizítor bére

A báránybordát 4 darabra vágjuk, ízlés szerint sózzuk. A mézzel elkészítjük a páclevet, s beforgatjuk a húst.
Hűtőszekrényben legalább egy órát pihentetjük. A pácolás után sütőbe tesszük a húst, és lassan sütjük, nehogy
kiszáradjon s élvezhetetlenné váljon. Jó negyedórával mielőtt megpuhul, mellé rakjuk a beirdalt, mézzel jól megcsurgatott hagymákat. Tálalás előtt az egészet fényezhetjük mézzel.
Zalai sült dödöllét, sült burgonyát vagy salátát adunk mellé.

Pác

A hozzávalókat összekeverjük.

kaloria 490 CAL
ido 70 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.