Almával és gesztenyével töltött tarja

Almával és gesztenyével töltött tarja

A húsról levágjuk a csontot, kettévágjuk, utána kiklopfoljuk. Sóval-borssal megszórjuk mindkét oldalát, egyik felét megkenjük mustárral, és megszórjuk apróra vágott fokhagymával. A hússzeleteket egymásra tornyozzuk úgy, hogy a mustáros oldaluk legyen felül. Letakarva egy éjszakára a hűtőbe tesszük.
Másnap az almát megreszeljük, a gesztenyét villával összetörjük, és összekeverjük az almával. A hússzeletek mustáros oldalára teszünk 1-1 szelet sajtot, arra ujjnyi vastag csíkban az almás-gesztenyés töltelékből, s feltekerjük, mint a bejglit. Körülcsavarjuk szalonnával, majd a 12 hústekercset tepsibe tesszük. A tetejüket megkenjük tejföllel, ráöntjük a bort. Lefóliázzuk, betesszük a 180 fokra előmelegített sütőbe, és 60-70 percig sütjük. Ha elkészült, 15 percig az elzárt sütőben pihentetjük.

kaloria 710 CAL
ido 90 perc
nehezseg Nehézség: 2

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.