Tészta

A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, simára kidolgozzuk, és 2-3 órára olajos tepsin a hűtőbe tesszük.

Töltelék

Meghámozzuk az almát, felkockázzuk, azután a darált dióval együtt, cukorral és fahéjjal ízesítve megpároljuk. A tejet felforraljuk a vaníliarúddal meg a cukorral, majd ráöntjük a tojássárgájás pudingporra, és 2-3 percig főzzük. A tésztát egy lisztezett abroszra tesszük, és kézzel papírvékonyra nyújtjuk. 3-4 percig pihentetjük, szárítjuk. Tejföllel meglocsoljuk, meghintjük morzsával, és rászórjuk a párolt almát. Feltekerjük a rétest, a tetejét is megkenjük tejföllel, és 210 fokon sütjük 15-20 percig.

Vaníliaszósz

Porcukorral meghintve, a vaníliaszósszal kínáljuk.