Váncza vanília ízű pudingpor (40 g).

1925-ben vették lajstromba a "Váncza sütő-krémpor" védjegyét.

Ez a 75 év nem múlt el töretlenül, a történelem viharai pár évtizedre lehetetlenné tették a sokféle kitűnő magyar termék gyártását. De manapság újra kaphatóak vanília, csoki és eper ízben.

(Összetevők: kukoricakeményítő, vanília és tejszín aroma, só, színezék (tartrazin)

Felhasználási javaslat puding készítéséhez:
Fél liter tejhez 40 g pudingpor és 40 g cukor szükséges.

A pudingport kevés hideg tejjel és a cukorral elkeverve a maradék tejhez öntjük és felforraljuk. Hűtve fogyasztjuk, vagy krém készítéséhez használjuk fel.

/(Van még: Mester Család Vaníliás ízű pudingpor is (210.-Ft)./

Vaníliás pudingpor másképpen:
Összetevők: kukoricakeményítő, zsírszegény bourbon vanília.

Valamennyi összetevő ellen-őrzött ökológiai gazdálkodásból. Csodálatosan krémes puding, mely készülhet teljes tejből, rizs- és szójatejből egyaránt. Elkészítés: először keverjük el a pudingport 6 evőkanál hideg tejjel és 2 evőkanál cukorral, majd öntsünk bele 0,5 liter forró tejbe és rövid ideig főzzük.