Forrás: Pásztor Tünde

Roston sült tarja hagymás gombával és puliszkával

Roston sült tarja hagymás gombával és puliszkával

A gombát megtisztítjuk és cikkekre vágjuk, a hagymát laskára szeleteljük, a kakukkfüvet lecsipkedjük a száráról, a snidlinget finomra aprítjuk. A hagymát megfonnyasztjuk egy kevés olajon, hozzáadjuk a gombát, majd sóval, borssal és a zöldfűszerekkel ízesítve addig pirítjuk, amíg levet enged. Már vesszük is le a tűzről, és tálalásig melegen tartjuk.
1,5 liter vizet felteszünk forrni egy kiskanál sóval. Amikor felforrt, beleszórjuk a kukoricadarát, és lassan, kevergetve, a legalacsonyabb lángon 5-8 percig főzzük. Amikor elkészült, félretesszük, és hagyjuk, hogy jól
megduzzadjon. A pácolt tarját grillen pár perc alatt
megsütjük, és a hagymás gombával meg a puliszkával adjuk az asztalra.

kaloria 550 CAL
ido 30 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Forrás: Pásztor Tünde

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.