Ostya rumos habbal

Ostya

A tojások sárgáját habosra keverjük a puha vajjal, a cukorral, a vaníliás cukorral, a sóval és a citromhéjjal. A sütőporral és a mandulával elvegyített lisztet körülbelül 4 dl vízzel néhány adagban, felváltva a tojásos masszába keverjük. Előbb a kemény habbá vert tojásfehérjét, majd a rumot is beleforgatjuk. A felforrósított ostyasütőt megkenjük olajjal, és a tésztából adagonként aranybarna ostyákat sütünk.

Rumos hab

A cukorral és a vaníliás cukorral kemény habbá verjük a tejszínt. Mielőtt teljesen megkeményedne, hozzáadjuk a rumot is, így verjük készre a habot. Az ostyát megszórjuk porcukorral, és a rumos habbal tálaljuk. Rumos szilvával felséges!

kaloria 350 CAL
ido 20 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.