Kecskesajtos-céklás sztrapacska

Kecskesajtos-céklás sztrapacska

Jó vékonyan lereszelem a krumplit és a céklát. (Ha nagyobb reszelon csinálnám, akkor a nokedli készítésénél a szaggatóban maradnának a zöldségek.) Hozzáadom a lisztet, a sót, a tojást, és annyi vizet, hogy nokedli állagú legyen a massza. Több kisebb adagban forró vízbe szaggatom, kifőzöm, lecsepegtetem. Amíg fő, a szalonnát apró kockára vágva kisütöm. Rögtön ráteszem a kész zöldséges nokedlire, jól elkeverem. Rámorzsolom a kecskesajtot is. Tálalás előtt még egy kicsit át szoktam sütni sütőben, de nagyon óvatosan, nehogy kiszáradjon. Tejföllel kínálom.

kaloria 670 CAL
ido 70 perc
nehezseg Nehézség: 2

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.