Az élesztőt 1 dl langyos vízben a cukorral megkelesztjük. A lisztet a tojássárgájával, zsírral, tejföllel, sóval és a megkelt élesztővel kidolgozzuk, ha szükséges, vizet adunk hozzá. Negyedóráig pihentetjük. Ezalatt megdaráljuk a hájat, habosra keverjük, három részre osztjuk. A tésztát vékonyra nyújtjuk, és a háj egy részét rákenjük. Felcsavarjuk, nyújtófával kissé szétnyomkodjuk, és három részbe hajtva, hideg helyen 20 percig pihentetjük. Ismét kinyújtjuk, rákenjük a másik rész hájat, ugyanúgy összecsavarjuk, és pihentetjük. A harmadik nyújtás után felkenjük a maradék hájat, ismét felcsavarjuk, és a pihentetés után ujjnyi vastagságúra nyújtjuk. Pogácsaszaggatóval kiporciózzuk, a tetejét bevagdossuk. A tojással vigyázva kenjük meg a tetejét, nehogy az oldalára folyjon, mert az akadályozza a tészta növekedését. Forró sütőben pirosra sütjük.