Hagymás gombafelfújt

Hagymás gombafelfújt

A gombát megtisztítjuk, megmossuk, és szorosan egymás mellé ültetjük egy kivajazott tűzálló tálban. A maradék
vajon megpirítjuk a zsemlemorzsát, és ezt egyenletesen szétosztjuk rajta. Összekeverjük a tejszínt a zúzott fokhagymával, sóval, őrölt fekete borssal, csipetnyi cukorral és az egész tojással. Ráöntjük a gombára. A lila hagymákat megtisztítjuk, vékony karikákra vágjuk, és elrendezzük a gombás tál tetején. A sajtot lereszeljük, rászórjuk a hagymakarikákra. 180 fokra előmelegített
sütőben körülbelül 15 percig sütjük a felfújtat. A snidlinget felaprózzuk, tálalás előtt megszórjuk vele az ételt.

kaloria 260 CAL
ido 40 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.