Forrás: Pásztor Tünde

Cukkinis csicseriborsó-leves

Cukkinis csicseriborsó-leves

A csicseriborsót sós vízben feltesszük főni. A hagymát finomra vágjuk, és az apróra szelt cukkinivel együtt kevés olajon megdinszteljük. Sóval, egy-egy csipet korianderrel és római köménnyel, zúzott fokhagymával, rozmaringgal fűszerezzük.
Ha megpuhult, megszórjuk a liszttel, felengedjük a zöldségalaplével, majd hozzáadjuk a puhára főtt csicseriborsót is a levével együtt. Végül beleöntjük a tejszínt, szükség szerint utánízesítjük – így főzzük készre.

kaloria 290 CAL
ido 60 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Forrás: Pásztor Tünde

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.