Csirketikka

Csirketikka

A joghurtot összekeverjük az apróra vágott hagymával,
fokhagymával és a reszelt gyömbérrel. Sóval, borssal,
paprikával, kurkumával és tandoori fűszerkeverékkel ízesítjük, majd beleforgatjuk a kockákra vágott csirkemellet.
A húst egy éjszakán át érleljük a joghurtos pácban, majd
a húskockákat nyársra húzzuk, és sűrűn forgatva, grillsütőben vagy faszénparázson megsütjük.

kaloria 250 CAL
ido 20 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Csirketikka

4 csirkemell

1 vöröshagyma

2-3 fej fokhagyma

kevés gyömbér

3 dl joghurt

őrölt bors

1 kiskanál csípős paprika

tandoori fűszerkeverék

1 kiskanál kurkuma

Ajánlataink